Bedrijven

Imagoconsultancy

Een professionele dresscode voor uw medewerkers zal uw bedrijfswaarden uitdragen, uw merk duidelijk positioneren en uw externe communicatie versterken.

Coolman Fashion Consultancy stelt haar onderbouwd advies ten dienste van bedrijven die het persoonlijk en bedrijfspotentieel inzake professionele dresscode wensen te maximaliseren.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw bedrijfscultuur, product of dienst, behoeften, wensen, budget, …

Bewustmaking van het belang van een professionele kledingstijl aan uw medewerkers

Offerte op maat

Dresscodegids

Een geïllustreerde gids beschrijft de standaard professionele dresscode die u als bedrijf hanteert. Zo zijn nieuwe medewerkers van bij de aanwerving op de hoogte van de manier waarop zij het bedrijfsimago het best uitdragen en kan de kledingstijl van elke medewerker continu bijgestuurd worden.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Advies bij het definiëren van een passende professionele dresscode
  • Uitschrijven van richtlijnen aan de hand van illustraties

Offerte op maat

Maatpak

Een uniforme kledingstijl creeërt een sfeer van betrokkenheid en engagement bij uw bedrijf. Aan de hand van verschillende modellen, stoffen en kleuren stelt Coolman Fashion Consultancy een maatpakken set samen gebaseerd op de persoonlijkheid van elk individu.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw bedrijfscultuur, product of dienst, behoeften, wensen, budget, …
  • Advies bij het definiëren van een passende professionele outfit
  • Aankoop van een formeel mantelpak of kostuum

Offerte op maat

Personal shopping

Vindt u het moeilijk om uw medewerkers duidelijk te maken welke kledingstukken behoren tot een juiste professionele dresscode ? Wilt u uw medewerkers laten begeleiden door een personal shopper bij het uitzoeken van een zakelijke outfit ? Dan is Coolman Fashion Consultancy hun perfecte assistent !

  • Kennismakingsgesprek over de persoonlijkheid, levensstijl en maten van uw medewerker(s)
  • Shopping in Knokke of Antwerpen
  • Tips en advies rond stijl, kleding combinaties, accessoires, …

Workshops

U wilt uw medewerkers onderdompelen in de wereld van kleur, stijl en imago of de communicatie rond het belang van een zakelijke dresscode vergemakkelijken. Of gewoonweg uw medewerkers belonen voor hun inzet. De interactieve sessies van Coolman Fashion Consultancy bieden deelnemers een duurzame ervaring die hun kleurgevoel ontwikkelt, hen een professionele look in kaart leert brengen aan de hand van gelaats-en lichaamsvormen, en inspiratie biedt over stoffen en snit. Praktische tips, concreet advies en praktijkvoorbeelden halen het beste naar boven uit hun professioneel én persoonlijk potentieel.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw bedrijfscultuur, product of dienst, behoeften, wensen, budget, … in kaart te brengen.

Offerte op maat

Cadeaubon

Geef uw medewerkers een origineel cadeau.
De inhoud van de cadeaubon is zelf samen te stellen!

 

Website by Verdographics